Gir deg nøkkelen til kunstig intelligens
Morten Goodwin er en populær foredragsholder og kommer til Rosfjord Strandhotell 21. juni. (Foto: Grethe Nygaard)

Gir deg nøkkelen til kunstig intelligens

28. mai 2024 | Tekst: Sveinung W. Jensen, Tellus Kommunikasjon
På U45-nettverkets sommerfest 21. juni, vil UiA-professor Morten Goodwin vise deg hvordan du effektivt kan ta i bruk kunstig intelligens.
- Kunstig intelligens har virkelig tatt verden med storm og er i ferd med å revolusjonere en rekke bransjer. Denne teknologien strekker seg langt utover applikasjoner som ChatGPT, og dens anvendelser omfatter mye mer enn bare å skrive pinlige konfirmasjonstaler, sier Goodwin, som er en av Sørlandets fremste eksperter på kunstig intelligens.

Visste du at kunstig intelligens, trent opp med enorme datamengder, allerede har introdusert innovative metoder i en rekke bransjer – fra bank og finans til reiseliv og produksjonsindustri? Hvis du ikke tar i bruk denne teknologien, risikerer du i praksis å falle av lasset. mener UiA-professoren

I sitt foredrag vil Goodwin belyse hvordan teknologiinnovasjoner nå produseres på løpende bånd. Han vil fremheve viktigheten av tilpasningsevne i en tid preget av rask teknologisk endring og avsløre nøkkelen til suksess for effektiv bruk av kunstig intelligens.

Dette vil gi deltakerne kunnskapen de trenger for å holde tritt med, og potensielt lede, AI-revolusjonen i næringslivet på Sørlandet.

Meld deg på sommerfesten her!